Cremet hvidvins sovs

Normalt er jeg (Kathrine) ikke særlig modig, når jeg spiser på restauranter, men her på det sidste, er jeg – meget imod min natur – begyndt at ‘satse’ lidt, når jeg skal vælge imellem de mange retter på menukortet, med det resultat, at jeg har fundet ud af, hvor fantastisk en opfindelse cremet hvidvins sovs egentlig er, og hvor lækkert lufttørret kød smager! med disse to nye ‘ingredienser’ i mit mad-ordforråd og en uimodståelig lyst til at laver god aftensmad, endte aftenen som dette billede så fantastisk viser:

Det er ikke det flotteste aftensmad, jeg nogensinde har lavet – indrømmet! men det ligger absolut i blandt noget af det allerbedste! : D

Retten består af pastaskaller og bresola (lufttørret okseinderlår) vendt i en utrolig lækker cremet hvisvins/fløde sovs med champingon og pyntet med ristet pistacienødder og frisk basilikum

200 g pasta
50 g bresola
1 lille klat smør
champignon
salt og peber
hvidvin
250 ml piskefløde
3 spsk revet parmesanost

1. kog pastaen, skær bresolaen i strimeler og del champignonen i tynde skiver
2. smelt lidt smør i en dyb pande
3. steg herefter champignonen indtil de bliver brune og krydder dem med salt og peber
4. hæld en god slat hvidvin i panden og lade det koge ind
5. hæld herefter piskefløden og parmesanosten i, lad det koge, indtil sovsen får en god tyk konsistens og smag til med salt og peber
6. vend bresolaen og pastaen i og pynt evt. med frisk basilikum og pistacienødder (jeg stegte mine hurtigt på panden i en smule olie og vendte dem i salt)

Bon appetit!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>