Fyldte pandekager

DSC_0796 2

Så er der fyldte, glutenfri pandekager med masser af proteiner!

Pandekagen
til 1 pandekage
2 æg

krydderi efter smag (jeg brugte allround)

1. pisk de 2 æg og krydderierne godt sammen i en skål
2. varm en slip-let-pande op på middel-høj varme
3. hæld æggene på panden og lad pandekagen stege i et par minutter
4. løssen nu pandekagen og vend panden på hovedet ned på en tallerken – det er meget nemmere at vende pandekagen på denne måde
5. vend så pandekagen over på en anden tallerken og herefter tilbage på panden, hvor den bages videre indtil den er færdig (pas endelig på med ikke at give pandekagen for høj varme – det kan godt betale sig at vente lidt længere (; )

Fyld
rød pesto
blandet salat
rød peber
tomater
advokado
kylling krydret med oregano og basilikum
parmesanost

pandekage2

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>